ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η FLP

Ποιά είναι η Forever Living Products

Η Forever Living Products είναι ο μεγαλύτερος Καλλιεργητής, Παραγωγός και Διανομέας Αλόης Βέρα και Προϊόντων Υγείας και Ομορφιάς Αλόης Βέρας και Μέλισσας  στον κόσμο. Έχοντας ιδρυθεί το 1978, η Εταιρεία έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην παραγωγή προϊόντων που βοηθούν τους ανθρώπους. Αναζητά άριστες πηγές της φύσης, με σκοπό να κάνει τον άνθρωπο να αισθάνεται και να δείχνει υπέροχα. Αντί να προσθέτει λίγες σταγόνες Αλόης Βέρα στα προϊόντα της, ξεκινά με φρέσκια, δραστική Αλόη Βέρα και μετά προσθέτει, την αναγκαία ποσότητα από άλλα συστατικά για να δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Αυτό που βρίσκεται σε μεγαλύτερη ποσότητα στα προϊόντα της, είναι το 100% Σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα.

Έχει τις δικές της αποκλειστικές Φυτείες Αλόης Βέρα στην Κοιλάδα Rio Grande, στο νότιο Τέξας, όπως επίσης και στη Δομινικανή Δημοκρατία και σε άλλες περιοχές της Καραϊβικής. Κάθε βήμα της διαδικασίας της καλλιέργειας αποτελεί αντικείμενο φροντίδας ειδικού και έμπειρου προσωπικού, από το φυτώριο -όπου τα “μικρά” ανατρέφονται- έως τους σχολαστικά καλλιεργημένους αγρούς ενήλικων φυτών Αλόης Βέρα, και την προσεκτικά οργανωμένη συγκομιδή που διεξάγεται με το χέρι. Συλλέγονται μόνο ενήλικα φυτά Αλόης Βέρα, όταν φτάσουν σε πλήρη ανάπτυξη, μετά από τέσσερα χρόνια καλλιέργειας. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά λιπάσματα, ζιζανιοκτόνα ή φυτοφάρμακα στα φυτά της Αλόης ή κοντά σε αυτά.

Μια αδελφή εταιρεία της FLP, η Aloe Vera of America, σταθεροποιεί το ζελέ και δημιουργεί τα προϊόντα, έτσι ώστε να παρασκευάζονται μέσα στα προδιαγεγραμμένα χρονικά όρια. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι παίρνετε πάντα φρέσκα προϊόντα, που παρασκευάζονται μόλις μερικές εβδομάδες πριν φτάσουν στα Περιφερειακά Κέντρα της εταιρείας.

Αυτή η καθετοποίηση της παραγωγής είναι το πλεονέκτημα των προϊόντων της FLP. Άλλοι κατασκευαστές προϊόντων αλόης, οι οποίοι στηρίζονται σε τρίτους καλλιεργητές για την αλόη τους, πρέπει συνεχώς να ελέγχουν τις πρώτες ύλες, για να εξασφαλίσουν ότι η ακατέργαστη αλόη δεν υφίσταται νοθεία ή υποβάθμιση, πριν παρασκευάσουν τα τελικά προϊόντα. Πολλά από τα προϊόντα της σειράς Forever Living Products φέρουν τη σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC – International Aloe Science Council), που πιστοποιεί την Ποιότητα της Αλόης που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της FLP. Ειδικότερα, η Forever Living Products είναι η πρώτη εταιρεία που έλαβε τη σφραγίδα αυτή.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πάνω από 120 χώρες, μέσω ενός δικτύου ανεξάρτητων Συνεργατών που ξεπερνάει τα 8,5 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Σαν συνεργάτης της Forever Living Products μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε την επιτυχία αυτής της μοναδικής εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε ευεργετικά αποτελέσματα στους πελάτες σας, σε μια παγκόσμια αγορά που δε γνωρίζει τα εμπόδια της ηλικίας, του φύλου ή του πολιτισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση!

Το Σπίτι της Αλόης
Φρίντα Αναστασιάδου – Manager
Ανεξάρτητη Συνεργάτιδα της Forever Living Products

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση:
Θεσσαλονίκη: 2310 588.440
Κινητό: 6938895375
Fax: 211 8000.235

Ηλεκτρονική Επικοινωνία:
Πληροφορίες: info@aloehouse.gr
Πωλήσεις: sales@aloehouse.gr