ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Πιστοποιητικά

Σφραγίδα Έγκρισης του Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης
Το Επιστημονικό Συμβούλιο της Αλόης ιδρύθηκε το 1981, για να ρυθμίζει τη βιομηχανία της Αλόης. Το 1985 εισήγαγε ένα αυστηρό πρόγραμμα δοκιμών και μόνο οι εταιρείες που πληρούσαν υψηλές προδιαγραφές μπορούσαν να εμφανίζουν στα προϊόντα τους την εν λόγω σφραγίδα. Η F.L.P. ήταν σίγουρη για την αγνότητα και την υψηλή ποιότητα του ζελέ της Αλόης της και του Νέκταρ του και ζήτησε να γίνει έλεγχος στα προϊόντα της. Το 1986 η F.L.P. ήταν η πρώτη εταιρεία που της επιτράπηκε να εμφανίζει τη σφραγίδα του Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης στα προϊόντα της, καθώς πληρούσε και ξεπερνούσε κατά πολύ της απαιτούμενες αυστηρές προδιαγραφές.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 30 Ημερών
Όλα τα προϊόντα της F.L.P. συνοδεύονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Είμαστε πεπεισμένοι ότι εφόσον δοκιμάσετε τα προϊόντα δε θα θέλετε να τα επιστρέψετε, αλλά αν θελήσετε για οποιαδήποτε λόγο να το κάνετε, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και τη συσκευασία του. Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσατε το προϊόν, θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2000
Συμμόρφωση με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, όπως ορίζει το πρότυπο του Διεθνούς Οργανισμού Προτυποποίησης (International Organization for Standardization).I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Δεν Δοκιμάστηκε σε Ζώα
Κανένα από τα προϊόντα της F.L.P. ούτε τα συστατικά αυτών δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η F.L.P. προσυπογράφει τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από την PETA (People for Ethical Treatment of Animals).

Ισλαμικός Σύλλογος της Καλιφόρνια
Αυτό είναι ένα ακόμη βραβείο που ενισχύει την καθαρότητα και αγνότητα της γκάμας προϊόντων της F.L.P. Απονεμήθηκε μετά από αυστηρές δοκιμές σε προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν να ικανοποιούν υψηλές προδιαγραφές και απαιτήσεις.

Kosher Rating
Το “Kosher Rating” θεωρείται σύμβολο ασφάλειας και ποιότητας. Μόνο αγνά προϊόντα που πληρούν αυστηρές προδιαγραφές επιτρέπεται να φέρουν αυτό το σύμβολο.

Επένδυση στο Ανθρώπινο Δυναμικό
Με αυτό βραβεύονται οι εταιρείες εκείνες που έχουν ένα αφοσιωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η F.L.P. ήταν η πρώτη “Εταιρεία Δικτυακού Marketing” που πέτυχε αυτή τη βράβευση. Μάλιστα την πέτυχε στο χρόνο ρεκόρ των έξι μόλις εβδομάδων! Έτσι δείχνει η F.L.P. την αφοσίωσή της στους διανομείς της!

Direct Selling Association
Η F.L.P. είναι μέλος του Direct Selling Association (DSA), ενός ρυθμιστικού οργάνου, του οποίου τα μέλη είναι εθελοντές που παρακολουθούν τις εμπορικές δραστηριότητες πολλών εταιρειών και προσδιορίζουν ένα πλαίσιο στο οποίο οι διανομείς της F.L.P. συμμορφώνονται.